Vi söker en driven kock med stor passion för mat!
Vi erbjuder:
- En arbetsplats som ger stor frihet för kreativitet på ett företag där vi ständigt arbetar för att utvecklas!
- Vår senaste satsning är att hamna på kartan för dagens lunch, vilket innebär få tillfällen där det är jobb på kvällar och helger.
- Under sommaren serverar vi a’la carte i ett högt tempo där du är spindeln i nätet och leder ett effektivt kök.
- Stor frihet i att skapa menyer, sätta din egen prägel på hur köket ska fungera och möjlighet att själv ta initiativ till evenemang.
- Tjänsten är tillsvidare på 100% med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vi förväntar oss:
- Du är flexibel och stresstålig.
- Du är ödmjuk och glad mot både kollegor och gäster.
- Du är en erfaren kock med minst 5 år i branchen.
- Du är trygg i att både arbeta på egen hand och att leda ett kök effektivt.
- Du är kreativ och smaksäker.
Om Eriksgården:
Eriksgården är en familjeägd gård som nu i 11:e generationen driver bärodling med tillhörande restaurang och gårdsbutik. Sommaren är vår högsäsong, men vi har de senaste åren arbetat aktivt för att hamna på kartan även under de andra delarna av året. Vi är ett drivet företag med hög ambition att utvecklas både inom odling och besöksnäring. Vår senaste satsning är att erbjuda dagens lunch under vår och höst – något vi brinner för!
Vill du vara en del av vår utveckling?
Skicka din ansökan till jobb@eriksgarden.nu märkt med ”Kock”
Vid frågor vänligen ring Maria på 0703-34 40 28