• Hos oss på Eriksgården handlar det mesta om bär! Vi odlar jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär runt gården. Bären kan man äta på vår populära bärbuffé, handla i vår gårdsbutik eller plocka själva. På vår innergård har vi även en stor lekplats för både stora och små. Välkommen!

    • UPPTÄCKA
     På vår gård kan man leka, utforska och lära sig mer om vår bärodling. Något för alla!

    • ÄTA
     Hos oss kan man välja något från à la carte, äta bärbuffe eller bara en enkel fika.

    • HANDLA
     Förutom våra bär som man själv kan plocka eller köpa, finns det något för alla i vår gårdsbutik.

 • Om Oss
 • Kontakt
 • Engelska

Äta

Hos oss kan man välja något från à la carte, äta bärbuffe eller bara en enkel fika.

Restaurang

På Eriksgården lagar vi mat med bra råvaror från grunden. Vi serverar a la carte mån-sön under sommaren. Du kan förhöja middagen med ett gott glas vin eller en kall öl (vi har fullständiga rättigheter). Det går inte att boka bord i restaurangen.
Aktuella öppettiderordinarie meny

Höst 2020

I samband med dem nya restriktionerna har vi beslutat oss för att stänga restaurangen tills vidare. Vi kommer ha fortsatt öppet i butiken fredag-lördag kl 11-17 och extra julöppet på följande söndagar, 6/12, 13/12 och 20/12. I butiken finns det gott om plats att hålla avstånd. Varmt välkomna!

Bärbuffé

På vår bärbuffé kan du frossa i våra egenodlade bär, glass, mjukglass, jordgubbssorbet, grädde, olika såser, olika sorters strössel, rårörd sylt, hembakta maränger och knäckflarn.

Vid säsongens start finns jordgubbar på bärbuffen. Därefter tillkommer hallon, björnbär och blåbär efterhand de mognar. För aktuell information om vilka bärsorter som finns på bärbuffen, se vår facebooksida.

Priser
Vuxen 130 kr/person
Barn 4-9 år 85 kr
Barn 0-3 år 35 kr

Fika

I restaurangen kan man förutom al la carte och bärbuffé även välja att fika på våra hemmagjorda bakverk. Som dryck finns vår egen jordgubbs- och hallonsaft, drycker från Sövde Museri samt läsk och vatten. Vi serverar Fogarollis goda kaffe och varmchoklad.
close