• Hos oss på Eriksgården handlar det mesta om bär! Vi odlar jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär runt gården. Bären kan man äta på vår populära bärbuffé, handla i vår gårdsbutik eller plocka själva. På vår innergård har vi även en stor lekplats för både stora och små. Välkommen!

    • UPPTÄCKA
     På vår gård kan man leka, utforska och lära sig mer om vår bärodling. Något för alla!

    • ÄTA
     Hos oss kan man välja något från à la carte, äta bärbuffe eller bara en enkel fika.

    • HANDLA
     Förutom våra bär som man själv kan plocka eller köpa, finns det något för alla i vår gårdsbutik.

 • Webbshop
 • Om Oss
 • Kontakt
 • Engelska
0

Äta

Hos oss kan man välja något från à la carte, äta bärbuffe eller bara en enkel fika.

Restaurang

På Eriksgården lagar vi mat med bra råvaror från grunden. Vi serverar a la carte mån-sön under sommaren. Du kan förhöja middagen med ett gott glas vin eller en kall öl (vi har fullständiga rättigheter). Det går inte att boka bord i restaurangen.

Bärbuffé

På vår bärbuffé kan du frossa i våra egenodlade bär, glass, mjukglass, jordgubbssorbet, grädde, olika såser, olika sorters strössel, rårörd sylt, hembakta maränger och knäckflarn.

Vid säsongens start finns jordgubbar på bärbuffen. Därefter tillkommer hallon, björnbär och blåbär efterhand de mognar. För aktuell information om vilka bärsorter som finns på bärbuffen, se vår facebooksida.

Priser
Vuxen 160 kr/person
Barn 4-9 år 95 kr
Barn 0-3 år 35 kr

Fika

I restaurangen kan man förutom al la carte och bärbuffé även välja att fika på våra hemmagjorda bakverk. Som dryck finns vår egen jordgubbs- och hallonsaft, drycker från Sövde Museri samt läsk och vatten. Vi serverar Fogarollis goda kaffe och varmchoklad.
För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.
close