• Hos oss på Eriksgården handlar det mesta om bär! Vi odlar jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär runt gården. Bären kan man äta på vår populära bärbuffé, handla i vår gårdsbutik eller plocka själva. På vår innergård har vi även en stor lekplats för både stora och små. Välkommen!

    • UPPTÄCKA
     På vår gård kan man leka, utforska och lära sig mer om vår bärodling. Något för alla!

    • ÄTA
     Hos oss kan man välja något från à la carte, äta bärbuffe eller bara en enkel fika.

    • HANDLA
     Förutom våra bär som man själv kan plocka eller köpa, finns det något för alla i vår gårdsbutik.

 • Webbshop
 • Om Oss
 • Kontakt
 • Engelska
0

Handla

Förutom våra bär som man själv kan plocka eller köpa plockade, finns det något för alla i vår gårdsbutik.

Gårdsbutik

I gårdsbutiken hoppas vi att det ska finnas något för alla smaker. Under säsong kan du köpa nyplockade bär från våra egna odlingar. Bärsäsongen sträcker sig från maj till oktober. Våra bär finns även i form av marmelad och saft.

I vårt sortiment ingår även goda ostar, charkuteriprodukter och lokal producerat mat hantverk. Det finns även inredningsdetaljer som förgyller ditt hem såsom Gynning design, Plåtdjur, Ib Larsen och Shepherd. Barnen har en egen hörna med bland annat böcker, spel och leksaker.
Aktuella öppettider

Handla bär

Under säsong kan ni köpa våra egenodlade bär i gårdsbutiken från mitten på april till september/oktober.
De flesta bären vi plockar går till ICA centralt via medlemsorganisationen Sydgrönt som vi är medlemmar i. Våra bär hittar ni också hos lokala handlare och grossister.

2022 levererar vi till följande kunder:
Ica Nära Vollsjö
Ica Nära Lövestad
Ica Nära Harlösa
Ica Nära Genarp
Ica Nära Sankt Olof
Ica Nära Häggs Livs Gärsnäs
Ica Nära Ge-Ma Livs Köpingebro
Ica Nära Löberöd
Ica Supermarket Sjöbo
Ica Supermarket Fäladstorget Lund
Ica Supermarket Ystad
Ica Supermarket Kivik
Ica Supermarket Borby
Ica Supermarket Hammenhög
Ica Kvantum Sjöbo
Ica Kvantum Tomelilla
Ica Kvantum Ystad
Ica Kvantum Eslöv
Handlarn I Löderup
Skafferiet Veberöd
Tempo Blentarp
Nilssons Livs Veberöd
Sövestadhallon
Bengt Andersson Torget Ystad
Frukt & Grönsakshallen Malmö
Sydgrönt (Ica centrallager)

Bärplockning

Något som blir mer och mer populärt är vårt självplock. Hit kan ni komma och plocka jordgubbar som vi odlar både på friland och i tunnlar. Våra hallon, björnbär och blåbär odlar vi i tunnlar vilket gör att dessa går utmärkt att även plocka vid regn. Det går bra att ta med sig eget emballage att plocka i, annars har vi emballage till er.

Spettkaksbageri

I maj 2020 tog vi över spettkaksbageriet i Sjöbo efter Rita och Jörgen Vollmer. Idag bakar Anna spettkakor hela året, allt från vår minsta spettkaka ”mini” på 50g till stora 5 tjogs kakor till bröllop.
OBS! Spettkaksbageriet ligger kvar i Sjöbo tätort, men du kan köpa spettkakorna i butiken här på gården!
Läs mer

Presentkort

Här kan du köpa ett digitalt presentkort för en upplevelse på Eriksgården. Presentkortet kan du använda på vår restaurang, bärbuffé, gårdsbutik eller varför inte på vårt självplock?

Välj först beloppet och sedan om du köper presentkort till dig själv eller någon annan. Fyll i resterande uppgifter och betalkort så skickas presentkortet per e-post!

Ge bort en gåva till jul!

Vi erbjuder julgåvor efter era önskemål - visa uppskattning för personal, lärare, vänner & bekanta! Bilden är enbart ett förslag på hur en julgåva kan se ut, självklart slår vi in det i cellofan!

Till jul har vi givetvis julrelaterade produkter, både ätbart och inredning. Självklart finns också våra presentkort att köpa både i butik och via hemsidan.

Önskas 10 eller fler identiska julgåvor beställ senast den 31e oktober, därefter kan vi inte garantera att alla julrelaterade produkter finns i vårt sortiment.

Det går bra att få det fakturerat. Beställning görs genom att ringa till butiken på 0416-14118, välj 2, eller maila till butik@eriksgarden.nu.

Varmt välkommen med er beställning!
För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.
close